https://katafyto.blogspot.com - ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΤΟ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΦΥΤΟΥ

Δυστυχώς, η προσπάθειά μας για να ενεργοποιήσουμε τη ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΦΥΤΟΥ και κατά συνέπεια το ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, που όλοι αγαπάμε, πέφτει στο κενό.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ, κατόπιν άρνησης του νυν πρόεδρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΥΛΩΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. Η αιτιολογία ήταν ότι δέχτηκε τηλεφωνήματα Συγχωριανών μας που του εξέφρασαν τα παράπονά τους ως προς τον τόπο και το χρόνο διενέργειας των εκλογών και για τον τρόπο με τον οποίο τους ανακοινώθηκε. Ακόμη,  κάποιοι διατύπωσαν τη δική τους άποψη ότι ενδέχεται να μην μπορέσουν να ενημερωθούν και να παρευρεθούν στις εκλογές!

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ!!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας, θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις!

Υ. Γ. : ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΈΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ! ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΨΉΦΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ!