https://katafyto.blogspot.com - ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΤΟ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

Κωτούλας Θεόδωρος (δεξιά) - Ανθυπολοχαγός
Καρατζάς Λευτέρης - Ανθυπολοχαγός
 Παπαδημόπουλος Ιωάννης - Ανθυπολοχαγός
Κωτούλας Ιωάννης (αριστερά) - Φοιτητής επι πτυχίω Ιατρικής

Μία πολύ όμορφη εμπειρία είχαν τέσσερις φίλοι που βρέθηκαν στο Κατάφυτο τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Πρόκειται για 3 ανθυπολοχαγούς και 1 επί πτυχίω φοιτητή Ιατρικής. Πολύ χιόνι και κρύο (ακόμη και οι βρύσες ήταν παγωμένες). Ένα περιβάλλον τόσο όμορφο, μια εμπειρία τόσο μοναδική, ένα τριήμερο τόσο μαγικό και πρωτόγνωρο!! Το κρύο δεν τους εμπόδισε ακόμη και να
ψήσουν μέσα στο χιόνι και το ψύχος, απολαμβάνοντας κάθε πτυχή του "Χειμώνας στο Κατάφυτο".

Υποσχόμενοι να ξαναζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, ενδεχομένως για περισσότερες μέρες, αποχώρησαν από το χωριό μαγεμένοι και έτοιμοι να προτείνουν στους φίλους τους να το δοκιμάσουν,

Κωτούλας Θεόδωρος (δεξιά) - Ανθυπολοχαγός
Καρατζάς Λευτέρης - Ανθυπολοχαγός
Παπαδημόπουλος Ιωάννης - Ανθυπολοχαγός
Κωτούλας Ιωάννης (αριστερά) - Φοιτητής Ιατρικής

Υ.Γ: Κάτι κυρίως αστείο και ταυτόχρονα τόσο αληθινό και τραγικό που διαβάσαμε στο διαδίκτυο και θα θέλαμε να το αναρτήσουμε είναι ο προβληματισμός, ο μονόλογος και ταυτόχρονα ο θυμός ενός νέου, όταν προτείνει στην κοπέλα του να πάνε στο χωριό και αυτήν αρνείται. Ο μονόλογος είναι ο παρακάτω:
"...Όταν το λαϊκό παιδί προτείνει να πάτε στο χωριό του για να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη φύση και να μιλήσετε, εσύ απαντάς "Ιουυυ....εγώ στο χωριό;;; τι να κάνω εκεί;;;;;;;"
Ενώ όταν ο κλαρινογαμπρός, ο βουτυροχλεχλές με το Πόρσε Καγιέν σου προτείνει να πάτε Αρράχωβα εσύ κάνεις "ουαουυυυ....θα με πάει Αρράχωβα το μωράκι, να απολαύσουμε τα δυο μας τη φύση"..."

Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν δυσειδαιμονίες και αρνητική προκατάληψη έναντι των χωριών (συνηθέστερα από νέους) και να δούμε όλοι τι μας προσφέρει, απαλλαγμένο πλέον από αντιξοότητες του παρελθόντος(για παράδειγμα το Χειμώνα δεν κλείνει ποτέ ο δρόμος από το χιόνι, καθώς τα εκχιονιστικά είναι σε συνεχή λειτουργία, ενδεχόμενες βλάβες με το ρεύμα αποκαθίστανται άμεσα κλπ).